• Companie certificată
    ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
  • De luni până vineri
    08:00 - 16:00

Ce spun clienţii despre noi

Clienţii şi partenerii noştri ne-au acordat încredere şi ne-au onorat cu aprecierile lor:

„ARM GRUP FEROVIAR, o companie cu tradiţie ce oferă calitate şi performanţă în tot lanţul, de la ofertele de preţ până la recepţia lucrărilor.”
Director Logistică, ROMPAK S.R.L.
Florin Ervin Ciobanu
„ARM GRUP FEROVIAR are personal calificat şi autorizat, cunoaşte foarte bine procesul tehnologic de întreţinere a căii ferate, înlocuind un schimbător de cale în opt ore, fiind un mare beneficiu pentru realizarea planului de manevră propus.”
Sr. Expert Infrastructură / Responsabil Siguranţa Circulaţiei, OMV PETROM S.A.
DENISSE ANGHELI
„Calitate, profesionalism şi promptitudine.”
Şef Departament Aprovizionare, SCALE IT S.R.L.
Dana Anton
„Colaborare continuă de aproximativ 13 ani în Petrotel Lukoil, colaborare deosebită şi comunicare continuă în spirit constructiv, lucrări de calitate, personal bine pregătit şi dedicat, relaţii interumane deosebite. Au fost puse întotdeauna pe primul plan aspectele de siguranţă feroviară, iar aspectele privind satisfacţia clientului au fost prioritare. Înţelegere, comunicare şi colaborare deosebită cu personalul de conducere şi patronat. Numai cuvinte de apreciere şi dorinţă de colaborare pe viitor din partea Lukoil.”
Şef Birou Logistică, Responsabil SC pe LFI, PETROTEL LUKOIL S.A.
Gheorghe Muşat
„De fiecare dată colaborarea cu ARM GRUP FEROVIAR a fost foarte bună, răspunsul la solicitările noastre prompt, iar calitatea serviciilor conform aşteptărilor.”
Consultant Investiţii, AMEROPA GRAINS S.A.
Claudiu Cazacu