• Companie certificată
    ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
  • De luni până vineri
    08:00 - 16:00

Sprijin oferit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi

17 noiembrie 2020

Grupul de firme APRODEX răspunde din nou nevoilor unităţilor medicale din municipiul Paşcani. Astfel, după ce în luna aprilie au fost sprijinite cu echipamente de strictă necesitate Spitalul municipal de urgenţă şi Spitalul CFR, de această dată ajutorul s-a îndreptat către Substaţia Paşcani a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Unitatea a primit trei lămpi bactericide cu dublă sterilizare (UVC şi ozon) şi decontaminare la 360°, ce vor intra în dotarea autosanitarelor.

Ca urmare a acestui demers, dna. dr. Rusu Cristina, coordonatorul Serviciului de Ambulanţă Paşcani a declarat: „Echipamentele primite astăzi vor fi utilizate atât pentru dezinfectarea compartimentelor medicale, cât şi pentru decontaminarea suprafeţelor din interiorul autosanitarelor. Împreună cu angajaţii Substaţiei Paşcani, mulţumim conducerii APRODEX pentru efortul continuu de a susţine activitatea medicală din municipiul nostru, în acest context pandemic.”

Suntem alături de comunitate!

13 aprilie 2020

ARM GRUP FEROVIAR, în colaborare cu Primăria comunei Mogoşeşti Siret, a venit în sprjinul a cinci familii din medii defavorizate, în satele Mogoşeşti Siret şi Muncelul de Sus, oferind tablete copiilor, un suport necesar acestora pentru buna desfăşurare a procesului de învăţământ la distanţă, în contextul pandemiei de Covid-19.

Suntem alături de semenii noştri!

12 aprilie 2020

Săptămâna aceasta, în contextul epidemiei de Covid-19, ARM GRUP FEROVIAR, alături de pr. Marius Ionuţ Tabarcea (Parohia Poieniţa) şi de dl. Ciprian Pintilie, consilier local al municipiului Paşcani, au derulat o campanie de ajutorare a persoanelor vulnerabile din punct de vedere social. Acţiunea s-a desfăşurat în municipiul Paşcani şi în suburbiile acestuia, precum şi în satul Hârtoape (Poieniţa) şi s-a bucurat de sprijinul voluntarilor din filiala locală a Crucii Roşii, din parohia Poieniţa precum şi din parohia „Înălţarea Domnului” – Paşcani. Numărul total al beneficiarilor a fost de 110 persoane.

Suntem alături de cadrele medicale!

9 aprilie 2020

ARM GRUP FEROVIAR se alătură societăților care sprijină activitatea medicală din municipiul Paşcani. Astfel Spitalul Municipal de Urgență va primi un termometru de frunte cu infraroșu și un sprijin material în valoare totală de 14.000 lei, iar Spitalul CFR din localitate va primi un termometru de frunte cu infraroșu și echipamente auxiliare de strictă necesitate în valoare totală de 5.600 lei.

Acţiunea are loc în contextul epidemiei de Covid-19.